Vida_2020

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”VIDA 2021: Tots els artistes confirmats” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/artic/vida-festival-vilanova/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

On allotjar-se?

Un any més, el VIDA CAMP estarà situat dins del Càmping Vilanova Park, tindrà connexió amb els recintes amb el VIDA BUS i inclourà tots els serveis d’un dels millors càmpings d’Europa: punts de llum i aigua a cada parcel·la, dues piscines, zona d’esbarjo per a nens, sanitaris d’obra, supermercat, zona esportiva… A més, tots els assistents del festival estaran allotjats en un espai reservat només per a ells. Enguany, el festival ha sumat tres càmpings més a la seva oferta: El Garrofer, Sitges i Platja Vilanova.

Abonaments d’allotjament VIDA CAMP

El festival proposa diversos allotjaments per dormir durant el festival. Un autobús unirà la Masia d’en Cabanyes amb els càmpings. Aquestes són les opcions (tots els preus són per a 3 nits):

Càmping Vilanova Park

Tenda individual: 35,10 euros
Menors de 12 anys: 14,50 euros
Tenda 4 persones: 203 euros
Bungalou 6 persones: 458 euros

Càmping El Garrofer

Tenda de fusta 2 persones: 185 euros
Iglú 2 persones: 215 euros
Loft de fusta 2 persones: 335 euros
Bungalou 4 persones (sense terrassa): 326 euros
Bungalou 4 persones (amb terrassa): 386 euros
Bungalou 5 persones (amb terrassa): 476 euros
Tenda safari 6 persones: 593 euros

Càmping Sitges

Bungalou 4 persones: 212 euros

Càmping Platja Vilanova

Bungalou 7 persones: 563 euros

 

Com arribar al Vida Festival… i tornar

 

Amb tren

Línia: Rodalies R-2
Sortida: Passeig de Gràcia i Barcelona Sants
Freqüència: 4 trens / hora
Durada: 40 minuts

Per tornar, hi haurà un servei de tren especial a la matinada (amb sortida des de Vilanova i la Geltrú a les 3.30 h) amb parada única a Sitges i Barcelona.

Hi haurà disponible un servei de bus per al públic entre l’estació i els diferents recintes del Vida durant tot el festival.

Amb bus

MONBUS és l’empresa encarregada d’unir Barcelona amb Vilanova i la Geltrú

Sortides: ronda de la Universitat i plaça d’Espanya
Freqüència: 1 bus/hora
Durada: 55 minuts

Per tornar:
Sortida: estació de tren i autobusos
Freqüència: 1 bus/hora. De les 23 a la 1 es dobla el servei
L’últim surt de Vilanova a les 2.59 h

Amb cotxe

Gran Via en direcció sud, agafar l’autopista C-32 en direcció a Vilanova i la Geltrú (sortida 21). Incorporar-se a la C-15 direcció Vilanova i la Geltrú i sortir-ne a la sortida Masia Padruell / Masia del Notari / Caves Jaume Serra. El pàrquing del recinte de la Masia d’en Cabanyes està just a un minut de la sortida, seguint les indicacions.

Consulta tots els festivals de música a Barcelona