Finalment torna el Barcelona Rock Fest. Després dels ajornaments per la pandèmia, del 30 de juny al 2 de juliol de 2022, el festival torna a Can Zam, a Santa Coloma de Gramenet.

Hi trobem noms com Judas Priest i Kiss (que es retiren dels escenaris) i altres artistes destacats del cartell com són UFO, Accept, Alestorm o Symphony X. Finalment el grup nord-americà de heavy-metal Manowar no actuarà al certamen


Quan?

Del 30 de juny al 2 de juliol del 2022


On?

Parc de Can Zam (Santa Coloma de Gramenet)


Preus 

  • Abonament de 3 dies: 187,75 euros

Programa

Dijous 30 de juny

Manowar (CANCEL·LAT), Nightwish, Dropkick Murphys, Accept, Gotthard, Jinjer, Accept, Gotthard, Jinjer, Insomnium, Nile, Bullet, Myrath, Stormzone i Blackowl, Celtica.

Divendres 1 de juliol

Alice Cooper, Mercyful Fate, Blind Guardian, Ufo, Alestorm, Diamond Head, Orange Goblin, Nashville Pussy, Kontrust, Bloodbath, Evil Invaders i Reef.

Dissabte 2 juliol

Kiss, Judas Priest, Megadeth, Saxon, Phil Campbell & the Bastard Sons, Doro, Angelus Apatrida, D.A.D., My Dying Bride, Blues Pills, The New Roses, Ciclonautas, Disconnected, Rock Goddess i Mind Driller.



Judas Priest

Kiss

Accept

Blind Guardian

Dropkick Murphys


Com arribar al Rock Fest… i tornar

El Rock Fest 2021 se celebrarà al Parc de Can Zam, que es troba a la ciutat de Santa Coloma de Gramenet. Des de la plaça de la Vila de Santa Coloma de Gramenet fins a la plaça de Catalunya de Barcelona només hi ha 8 km. A continuació us facilitem les millors opcions per arribar-hi!

  • Metro. Estació Can Zam (Línia 9) o Estació Santa Coloma (Línia 1). Horari: dijous fins a mitjanit i a partir de les 5 h / Divendres fins a les 2 h i a partir de les 5 h / Dissabte, servei continu / Diumenge fins a mitjanit.
  • Bus. La companyia Tusgsal enllaça els municipis de Barcelona, Badalona, Santa Coloma, Tiana, Montgat i Montcada.
  • NitBus. A continuació et detallem les línies que connecten el Rock Fest 2021 amb la plaça de Catalunya i amb altres barris de Barcelona i municipis de l’àrea metropolitana.

N6 – Santa Coloma de Gramenet (barri d’Oliveres) – Plaça de Catalunya – Roquetes

La parada de bus de l’N6 més propera del festival és a l’avinguda de la Pallaresa amb avinguda de Francesc Macià.
Després dels concerts de dijous, des del tancament de metro, el NitBus N6 ampliarà la seva freqüència de pas. Està previst que cada 10 minuts aproximadament hi hagi un bus nocturn amb direcció a la plaça de Catalunya.

N8 – Santa Coloma de Gramenet (barri de Can Franquesa ) – Plaça de Catalunya – Can Caralleu

Parada de bus N8 més propera al festival: carrer de les Balears.

N9 Plaça de la Vila – Plaça de Catalunya

Parada de bus N9 més propera al festival: plaça de la Vila.

Horari: El NitBus començarà a funcionar a quarts d’onze de la nit i tancarà a les 5 del matí.