El ‘Subúrbia’ d’aquesta setmana comença amb una versió del clàssic nadalenc “Silent Night” aquest cop interpretat per la Phoebe Bridgers i la Fiona Apple i publicat aquesta setmana amb motiu de les festes properes.
Estrenem el nou single dels Yumi Zouma, el millor dream pop del moment en una banda extraordinària. També us parlem del Moses Sumney i el seu nou llençament així com del SOAK, la Hannah Cohen i els The Voidz, la banda del Julian Casablancas i que desperta el seu so més experimental. Protagonisme especial aquest 2019 pels Big Thief, que han publicat dos àlbums d’estudi i un single més i que podeu escoltar al programa. Des de Hong Kong estrenem el nou single de la Cerhyl i presentem el nou single dels londinencs Ten Fé, Baxter Dury i, recentment número 1 al Regne Unit, Sam Fender.

A la segona part, nou material de la Ladyhawke, la Grimes o els Matt and Kim. Com a remixes de la setmana, un divertidíssim de Taylor Skye pels Jocstrapp o el del Superorganism pels Hot Chip, inclòs al seu últim àlbum tot remesclat recentmemnt publicat. Un nou single dels MGMT o un llençament nadalenc dels Best Coast són altres de les novetats que us presentem. No us ho perdeu!

Escolteu el programa sencer aquí: