De la seva passió per la música en culpa la ràdio: DJ Souver va començar a punxar l’any 1999 i és un perfecte testimoni de les nits del nou mil·lenni a Barcelona. Els temes que més sonaven, com era el públic i què volien, i algunes anècdotes d’aquells anys. Però també parlem del moment actual: com a bon selector musical, està totalment al dia i comentem amb ell algunes de les novetats setmanals, entre les quals destaquen Bad Gyal i Paloma Mami.

De les estrelles que ja no hi són, però que són eternes, en parlem amb la Lu Vargas dins d’una nova entrega de l’HoroscoPOP. Ens il·lumina sobre les figures de Marilyn Monroe, Elvis Presley i John Lennon, i del rastre i la força espiritual que han deixat en la societat. A més, l’any i la dècada ja s’acaben, i ella ens dona quatre apunts del que ens espera amb aquesta xifra tan especial, el 2020.

I per encarar un Nadal més solidari, ens visita en Lamine, del sindicat de manters, que ens presenta una iniciativa brillant, que és una loteria solidària gestionada pels venedors a la manta: la #loteriamantera.

El més nou, el més vell i el que està per venir: tot ho trobareu aquí, a l’’Habitació 910’ de betevé!