Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana han desmantellat aquest dijous un punt de venda de drogues regentat per un traficant. En l’operació policial conjunta han detingut vuit persones per tràfic de substàncies estupefaents, entre les quals hi ha també el responsable de distribuir les drogues als petits traficants. També es dedicava a la falsificació de documents perquè persones que no complien els requisits poguessin accedir al lloguer d’un habitatge o demanar préstecs bancaris. Els detinguts passaran a disposició judicial durant els propers dies.

Escorcolls en diversos pisos

Durant el dispositiu policial es van fer entrades en diversos domicilis: el pis on es traficava, l’habitatge del màxim investigat i un altre des d’on realitzava la documentació falsa.

En l’escorcoll s’ha comissat cocaïna, marihuana, balances de precisió i més de 7.000 euros, així com estris per falsificar documents (un ordinador, una impressora, una plastificadora, una màquina de tallar paper i un escàner). També s’ha trobat documentació de contractes de treball i declaracions d’hisenda que ara s’hauran d’analitzar.