Els Mossos d’Esquadra estan investigant dues suposades agressions sexuals a dues noies al barri del Poble-sec. Una va ser diumenge de la setmana passada i l’altra, aquest dimecres al matí al carrer de Vila i Vilà, segons ha pogut saber betevé. En aquest últim cas, la policia ha rebut l’avís a través del telèfon d’emergències 112 poc després de les vuit del matí. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha traslladat una ambulància al lloc dels fets i ha assistit la víctima. Després de ser ser atesa, la noia ha marxat pel seu propi peu i no ha estat traslladada a cap hospital ni centre mèdic pel SEM. Es desconeix si posteriorment s’hi ha dirigit pel seu compte.

Segons apunten els veïns, totes dues víctimes suposadament van ser agredides mentre passejaven el gos. La policia de moment no vincula els dos fets i per això ha obert dues investigacions separades per identificar i detenir l’autor o autors.

Els veïns alerten d’inseguretat al barri

Des de la Coordinadora d’Entitats del Poble-Sec, el portaveu, Màxim Montori, considera que aquestes agressions són un cas aïllat, però alhora alerta que el barri està vivint una situació d’inseguretat des de fa mesos. Asseguren que pateixen furts, sobretot la gent gran, robatoris, hi ha pisos ocupats i també actes vandàlics. Demanen més patrullatge perquè auguren que amb la pressió policial que es preveu a Ciutat Vella la delinqüència es mourà cap al Poble-Sec.

Concentració de rebuig

El col·lectiu Poble Sec Feminista ha convocat per a aquest dijous, 25 d’octubre, una concentració de rebuig, a les 19.30 h a la plaça d’El Molino. En una piulada a Twitter afirmen que “volem habitar els carrers del barri i la muntanya de Montjuïc sense el discurs de la por que limita els nostres moviments i ens culpa quan som agredides”.

https://twitter.com/BarriFeminista/status/1055188890699485184