Cartell restaurant La Tagliatella

El restaurant La Tagliatella que hi ha al carrer del Doctor Ferran, 25, al barri de Pedralbes, continua tancat després que una quarantena de persones van resultar afectades per inhalació de fums. Els fets van succeir diumenge, 21 d’octubre, cap a les 16 h. Segons fonts municipals, l’extracció de fums de la cuina de l’establiment no funcionava correctament i els clients que hi havia al restaurant van patir falta d’oxigen.

El propietari del restaurant ho ha corroborat a betevé. El motor de la campana extractora es va avariar i es va acumular calor a la cuina. La intenció dels responsables de l’establiment, que aquest matí han rebut una inspecció tècnica, és canviar aquest mateix dimecres l’aparell i també la turbina per precaució, han dit. La previsió és que el restaurant, que ja no està precintat al públic, pugui tornar a obrir demà dijous.

Extractor restaurant La Tagliatella

 

El Sistema d’Emergències Mèdiques va atendre al lloc dels fets 37 persones. Quatre d’elles eren treballadors del local que van ser traslladats en estat lleu a diferents centres hospitalaris. Dues de les persones ferides eren membres del SEM. Els Mossos d’Esquadra van obrir diligències per esclarir els fets i van precintar el local. La Guàrdia Urbana també es va desplaçar fins al restaurant i va realitzar una acta d’inspecció.