Des de l’aixecament del toc de queda, diversos punts de la ciutat de Barcelona s’han convertit en escenari habitual de botellades. En aquest sentit, el tinent d’alcalde de Prevenció i Seguretat, Albert Batlle, va destacar que calia viure aquest tipus d’activitat “amb una certa normalitat”. Aquestes declaracions no han agradat a algunes associacions de veïns, que diuen estar cansats del soroll i la brutícia que genera aquest tipus d’activitat nocturna.

“Ja n’hi ha prou”

Els veïns de Gràcia han fet sentir la seva disconfirmitat, respecte al raonament de Batlle, a través de les xarxes socials. Des de la plaça de la Revolució demanen al tinent d’alcalde que no els faci viure les botellades amb “certa normalitat” perquè asseguren que no compleixen l’ordenança municipal. Des de la plaça del Nord ho titllen d’inadmissible i els veïns de la del Diamant han piulat un contundent “Ja n’hi ha prou”.

La Barceloneta Diu Prou demana la dimissió de Batlle

Els veïns de la Barceloneta són dels més afectats per les botellades nocturnes. De fet, les platges de Barcelona s’han convertit en els punts més conflictius durant la nit i la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra desallotgen centenars de persones cada cap de setmana.

Després de les declaracions del tinent d’alcalde, la plataforma La Barceloneta Diu Prou ha demanat la dimissió de Jaume Collboni i Albert Batlle, a través de Twitter. En la mateixa piulada demanen a l’alcaldessa, Ada Colau, que es pronunciï respecte a aquesta polèmica.