Detingut lladre violent al Verdum

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 35 anys com a presumpte autor de quatre robatoris amb violència i intimidació que han tingut lloc recentment i amb només 10 dies de diferència al barri del Verdum, a Barcelona. En tots els casos, el detingut amenaçava les víctimes per tal que no el denunciessin.

El primer robatori es va produir la tarda del 16 de maig en un supermercat. El detingut, que anava acompanyat per un altre home, va intentar robar la caixa enregistradora. Però, va ser sorprès per una treballadora i va desistir. Això sí, abans de marxar va amenaçar de mort la treballadora que l’havia enxampat.

El 22 de maig va tenir lloc el següent robatori. Aquest cop, el detingut va entrar a una farmàcia i va amenaçar el farmacèutic amb una barra de ferro perquè li donés tots els diners que hi havia a la caixa. Novament, quan marxava, va amenaçar-lo per tal que no el denunciés.

Quatre dies més tard, va robar a una dona que caminava per la via Júlia amb violència i intimidació. Li va robar el mòbil. I en aquest cas, un testimoni va seguir el lladre fins que va entrar a un immoble. La policia que ja tenia sospites per la descripció de les altres víctimes, va comprovar que allà vivia el principal sospitós de la investigació.

L’últim robatori va tenir lloc el 28 de maig. Aquest novament violent. A mitjanit, el detingut i dos homes més van amenaçar amb una destral una taxista a la via Favència. Li van reclamar que li donessin tots els diners que portava al vehicle.

Quan els agents l’anaven a detenir, l’home es va atrinxerar en el seu domicili amb una arma de foc simulada i va llançar diversos objectes a la policia. Finalment, els Mossos d’Esquadra el van detenir i van comprovar que tenien altres antecedents. Entre d’altres, a l’abril d’enguany havia estat detingut per un altre robatori violent a un supermercat de la zona.

El detingut ha ingressat a presó aquest dissabte després de passar a disposició judicial.