Foto: Agència Catalana de la Joventut

(ACN) L’Agència Catalana de la Joventut (ACJ) ha obert aquest dilluns al migdia les preinscripcions del programa Vacances en família, que pel proper any 2022 ofereix fins a 56.337 places corresponents a unes 11.018 famílies. Això són 25.450 places més en comparació amb l’any passat, afectat per les restriccions de la pandèmia de la covid-19. Les famílies podran gaudir d’aquesta oferta en un total de 33 albergs públics de Catalunya en caps de setmana i festius.

Per a l’edició del 2022, es recuperen les dues convocatòries per allotjar-se en albergs en els períodes de gener a juny i de juliol fins a desembre. Les famílies interessades han de tenir fills menors i poden preinscriure’s fins al 13 de desembre a les 12 hores. Dos dies després, el 15 de desembre, se celebrarà el sorteig públic a partir del qual s’adjudicaran les places definitives.

El preu general del programa és de 31 euros per persona i nit aplicable a tots els torns de caps de setmana, mentre que a l’estiu i als ponts s’aplicarà una tarifa especial de 33 euros per persona i nit. Pel que fa al preu dels infants menors de tres anys, mantenen l’estada gratuïta; els de quatre a sis anys tenen un 50 % de descompte i els de set a 13 anys gaudiran d’un 25 % de reducció. A més, hi ha descomptes per a col·lectius socials i avis.