L'Anna treballa en el disseny d'una tipografia que ha batejat amb el seu nom. Es tracta d'una reproducció digital de la seva pròpia caligrafia. En Julen, dissenyador gràfic de l'empesa Itinerarium, l'ajuda en el procés. La creació del tipus de lletra és només l'objectiu final, l'excusa, d'un projecte que té com a motivació principal l'aprenentatge de l'Anna. "Aquest co, què va primer? La c. Molt bé!" ANNA VIVES "Ho fem per practicar, aquestes formes de les lletres, per escriure bé." JULEN IZTUETA, dissenyador gràfic "Ella lo que trabaja sobre todo es la lectura, la forma de escritura, las palabras." L'Anna treballa a l'empresa del seu pare, dedicada al desenvolupament d'aplicacions per a mòbil. Des que va començar a treballar en la tipografia, ara fa quatre mesos, ha notat una evolució més que evident. NARCÍS VIVES, pare de l'Anna i director d'Itinerarium "No és fàcil trobar feina per a una noia com ella i el fet de tenir una ocupació, que hi hagi gent que es preocupi per ella, que tingui un objectiu i que noti que va millorant, fa que el seu estat d'ànim, des que fa això, sigui molt més alt." El desenvolupament de la lletra es troba encara a mig camí. No hi ha pressa. Cada dia que hi treballa l'Anna incrementa el seu aprenentatge. Fins i tot comença a trobar-se còmoda davant d'un ordinador, llegint correus electrònics o revisant el seu compte de Twitter.

El director d’Itinerarium i pare de l’Anna, Narcís Vives, considera que projectes com aquest posen en evidència que la gent amb síndrome de Down pot integrar-se en determinats àmbits laborals i que, fins i tot, poden fer les seves pròpies aportacions.

Segons en Narcís, la creació de la tipografia ha fet que l’Anna hagi millorat sensiblement el seu aprenentatge. El fet de tenir un objectiu, una motivació, l’ha fet evolucionar de manera evident.