Tsunami Democràtic ha fet una crida a fer una seguda entre la 13 i les 14 h d’aquest dilluns davant la Delegació del Govern espanyol a Barcelona, davant la possibilitat que el president espanyol en funcions, Pedro Sánchez, es reunís amb la delegada Teresa Cunillera.

A la cruïlla del carrer de Mallorca amb Roger de Llúria fins a un miler de persones han participat d’una seguda durant la qual s’han sentit crits de: “Pedro Sánchez agafa el telèfon”, “Pedro Sánchez dona la cara” i “Amb un dia de vaga no n’hi ha prou”. Un ampli dispositiu policial ha blindat l’edifici.

Els manifestants han demanat a Pedro Sánchez que s’assegui a parlar amb els polítics catalans per resoldre el conflicte.

Sánchez ha vingut a Barcelona i ha visitat en primer lloc la Prefectura de la Policia Nacional a la via Laietana. També ha visitat els policies ferits a l’Hospital Sagrat Cor i al de Sant Pau.

Feia dies que la plataforma Tsunami Democràtic no es pronunciava a les xarxes ni cridava a cap acció després de la gran convocatòria aconseguida a l’aeroport de Barcelona el mateix dilluns en què es va conèixer la sentència.

Tsunami Democràtic, quan ha anunciat l’acció d’aquest dilluns al migdia, ha demanat als manifestants mantenir les mans alçades i dur cartells amb el missatge: “Spain: sit and talk” .