(ACN) Una trentena de persones han resultat ferides en un accident a la C-32 a l’alçada de Calella en sentit Barcelona aquest dilluns cap a les set de la tarda, al quilòmetre 123,5 de la C-32. L’accident múltiple s’ha produït durant una intensa pedregada, segons el Servei Català de Trànsit (SCT). El sinistre ha tingut lloc en sentit Barcelona. Encara hi ha tres unitats del Sistema d’Emergència Mèdiques (SEM) treballant a la zona i atenent diversos afectats.

Les primeres informacions indiquen que hi ha hagut quatre ferits menys greus i 12 afectats més, la majoria lleus. Trànsit també ha indicat que hi ha una cinquantena de cotxes afectats.

L’accident a Calella ha tingut lloc en sentit sud. La via ha quedat tallada i ha provocat cues de fins a tres quilòmetres. A més hi ha dos carrils tallats en sentit nord. Trànsit demana prudència atès que encara hi ha pedra a la via. Els Bombers han desplaçat nou dotacions a la zona i subratllen que la via està molt afectada per la pedregada. El cos d’emergències treballa per apartar els cotxes sinistrats de la calçada.

Es dona el cas que, a mitja tarda, hi ha hagut dos accidents a l’Eix Transversal, la C-25, a Osona, també causats per la pedregada.