L’Hospital Sant Joan de Déu ha projectat aquesta tarda Toy story 4′, al mateix temps que centenars de cinemes de tot Espanya i els hospitals La Paz, Niño Jesús i Gregorio Marañón de Madrid. És el primer cop a Catalunya que un recinte hospitalari acull l’estrena en primícia d’una pel·lícula. Els infants ingressats i els seus familiars l’han pogut veure en exclusiva sense haver de sortir del centre. La iniciativa, promoguda pel grup farmacèutic Italfarmaco i la companyia Walt Disney, busca ajudar els nens i nenes “fent-los passar l’estona.”

Els infants ingressats aplaudeixen la iniciativa

En Jordi no acostuma a veure pel·lícules d’animació, diu, però veure el nou film de ‘Toy story’ a l’hospital on està ingressat “està molt bé, és una manera de passar la tarda”. L’Izan, també pacient del Sant Joan de Déu, considera que la proposta és entretinguda i molt positiva per a infants com ell.

La projecció s’ha dut a terme a l’Auditori de l’Edifici Docent de Sant Joan de Déu i, tot i ser una iniciativa puntual i no tenir, per tant, cap altra projecció planejada, l’hospital considera la proposta “molt coherent amb els valors de Sant Joan de Déu.”

Sant Joan de Déu, lloc excepcional per a l’estrena de ‘Toy story 4’

Italfarmaco es va posar en contacte amb l’Hospital Sant Joan de Déu fa un mes per proposar-li projectar l’estrena del nou film d’animació de Pixar. Segons el director general adjunt, Santiago Carolà, “ja s’havien dut a terme projectes similars a hospitals de Madrid i Barcelona havia d’acollir una iniciativa així“. I segueix: “Sant Joan de Déu és un hospital de referència infantil a Catalunya i en àmbit europeu i, per tant, un lloc excepcional per poder-ho fer”.

En l’estrena no hi han faltat crispetes ni el so i la qualitat típics del cinema.