Aquest divendres arribarà una nova entrega de ‘Toy story’ als cinemes i a l’Auditori de l’Hospital de Sant Joan de Déu. Serà la primera vegada a Catalunya que una pel·lícula es projecti alhora a les sales de cinema i a un recinte hospitalari.

Abans d’aquesta estrena, Tom Hanks ha passat per la nostra ciutat per fer-ne la presentació. Durant l’acte, l’actor que dona vida al Woody, el “cowboy” més famós del cinema d’animació, ha destacat que el motor de les pel·lícules de la saga de Disney Pixar és el canvi. Hanks ha afirmat que “és un miracle que una pel·lícula sobre joguines sigui un reflex de la vida“. Hanks ha assegurat que sempre és difícil millorar la qualitat de les noves entregues: “Ningú no vol crear una pel·lícula que simplement estigui bé, sinó que volem aconseguir una cosa que estigui a l’altura. Quan em poso al davant de micròfon tinc aquesta comprensió del que he de fer per transmetre del personatge”. “No volem decebre ningú”, ha afegit.

La nova entrega de ‘Toy story 4’

En aquesta nova entrega, el Woody haurà de cuidar la Bonnie, que portarà una nova joguina a l’habitació. És la Forqui i aquest personatge donarà peu a una nova aventura amb vells i nous amics més enllà de la coneguda habitació.