tirolina tancada Gran Via

Els infants que s’han apropat a la tarda d’aquest dijous a les tirolines de la Gran Via s’han trobat amb la sorpresa que eren encara lligades amb una cadena i precinte i, per tant, fora de servei. En un principi l’Ajuntament es va comprometre a bloquejar els aparells de les 10 de la nit a les 8 del matí amb un sistema d’ancoratges, però aquest dijous no s’ha revertit aquest tancament.

Les persones que s’han acostat a jugar a les tirolines s’han sorprès de trobar les instal·lacions amb candaus, i han lamentat no poder jugar-hi.

Segons l’Ajuntament, en el cas de la tirolina adaptada es deu als propers canvis que s’hi faran, anunciats per la tinenta d’alcalde d’Urbanisme, Janet Sanz, per tal que la pugui utilitzar més persones amb necessitats de mobilitat diferents..

Es tracta de dues instal·lacions de tirolines, una de les quals adaptada per a persones amb mobilitat reduïda, que es van estrenar l’11 de febrer al tram de la  Gran Via que s’ha cobert. Tot i la bona rebuda inicial, les queixes per sorolls de veïnes i veïns han obligat l’Ajuntament a fixar uns horaris d’ús.