Teatre Victòria inundat

El Teatre Victòria s’ha despertat aquest dijous amb aigua al vestíbul i la platea, i amb el soterrani inundat. És un dels establiments afectats a l’avinguda del Paral·lel, que durant la nit s’ha convertit en un riu improvisat. El teatre ara no té programat cap espectacle ni activitat i, per això, l’aiguat no ha tingut cap afectació en el seu funcionament.

El personal del teatre ha treballat per treure els dos dits d’aigua del pis de sota l’escenari i dels lavabos, i a mig matí ja havia tornat a la normalitat. Altres punts de l’equipament han tingut filtracions i goteres, una situació que asseguren que es repeteix quan plou amb força. El gerent de l’equipament, en Josep Raja, lamenta que l’aigua no s’evacua correctament, i ho atribueix a la caiguda de fulles i branques dels arbres que tapen els baixants d’aigua i els espais de drenatge. “Els platans no es poden cada any, i cada vegada que plou o fa vent cauen moltes fulles que impedeixen un bon drenatge de l’aigua”, explica. De fet, han situat unes xarxes a la teulada del teatre per retirar ells mateixos les fulles i mantenir lliure la coberta.

L’Ajuntament, en canvi, explica que amb les obres de desdoblament del col·lector de Paral·lel, que acaben l’any vinent, aquests problemes es reduiran. El col·lector es troba al carrer de Vila i Vilà, just darrere el teatre, un dels punts per on ha entrat més aigua a l’immoble.