Ells treballadors del Casal temps de Joc de Sant Andreu denuncien que hauran de tancar a partir d’aquest dissabte per manca de finançament. Després de mesos de negociacions, se’ls ha comunicat que no es podrà tornar a licitar l’activitat fins a l’agost del 2024. Això suposa més de sis mesos sense activitat, en una entitat que acull infants, adolescents i famílies vulnerables, derivades des de serveis socials. Segons asseguren, els últims anys el projecte s’havia finançat a través del Pla de Barris.

Un projecte arrelat a Sant Andreu

El casal acull actualment més d’un centenar d’infants de diferents barris del districte de Sant Andreu a l’Institut Doctor Puigvert i també al Besòs. Alexander Hernández, en nom dels treballadors del casal de Sant Andreu, denuncia que un problema tècnic no pot estar per sobre de les necessitats dels infants.

Un problema tècnic no pot estar per sobre de les necessitats dels infants”
Alexander Hernández coordinador Temps de Joc Sant Andreu

Promoure l’esport i la convivència en temps de lleure

El projecte atén els infants tots els dissabtes i també està obert durant el mes d’agost, de dilluns a divendres. El casal treballa de manera directa amb els serveis socials de cada barri. Al costat de la pràctica esportiva, es treballen aspectes com la gestió de conflictes, igualtat de gènere, participació, serveis socials, infància, famílies. També treballa els hàbits d’alimentació i higiene.