Han repartit el premi gros de la Loteria, en concret dos dècimn amb el número 88008 i diverses butlletes de tres cinquens. En total, ha repartit 896.000 euros. L’administrador de l’establiment, Víctor Fernández, té molt clar d’on ve tanta bona sort: d’una pedra d’or que és el talismà de l’establiment des de l’obertura de l’administració el 2015. Assegura que tots els afortunats amb algun dels premis que han donat en aquest temps, “han passat el dècim per la pedra d’or i, si ho fan amb amor i esperança, surten agraciats” assegura. L’any passat per Nadal també van repartir un quart i un cinquè premi, i van vendre el segon del sorteig del Nen.

Una pedra “màgica” vinguda directament del més enllà

El Víctor explica que la pedra la van trobar un dia al matí quan van obrir l’administració, “la pedra ens la va deixar la deessa Fortuna, vam obrir i era aquí dins, ve directament del més enllà“. Assegura que és “última tecnologia espiritual amb connexió directe amb la deessa Fortuna”.

Els clients que hi creuen i hi freguen els dècims expliquen que la pedra “desprèn una energia especial”. Una “energia” que el Víctor ha sentit molt especialment la nit abans del sorteig, “aquest dijous m’ha costat molt dormir perquè tenia la sensació que tocaria la grossa”.