mossos esquadra

Els Mossos d’Esquadra han detingut dues persones, de 22 i 19 anys, relacionades presumptament amb un tiroteig a Suècia, en què van resultar ferides tres persones. Segons ha informat la policia catalana, les dues detencions s’han fet en un hotel de la ciutat, on s’allotjaven els dos fugitius amb la intenció d’arribar al Marroc amb un vehicle.

Les dues detencions s’han fet a partir de l’emissió d’una ordre europea de detenció i d’extradició emesa per la policia sueca, que va permetre localitzar un dels dos investigats en un hotel de la ciutat.

Tiroteig a Suècia

Els fets pels quals s’han arrestat aquestes dues persones es remunten al 9 de desembre. El tiroteig amb el qual se’ls relaciona va passar en una zona residencial de Södertälje, a Estocolm, en què van resultar ferides tres persones —una d’elles, d’un tret al cap i ingressada en estat crític.

Després del tiroteig, alguns dels implicats van ser detinguts per la policia de Suècia i altres van fugir del país. D’aquests, dos són els que ara han arrestat els Mossos durant la fugida amb destinació al país alauita.