(ACN) La Línia L3 del Metro de Barcelona ha estat interrompuda entre les 19 h i les 19.30 h d’aquest divendres, entre les estacions de Vallcarca i Penitents, per la presència d’un home amb un ganivet a les vies. Fonts de TMB han explicat que l’individu era a l’andana de l’estació de Vallcarca i que ha acabat baixant a les vies i adreçant-se al túnel.

En aquest moment s’ha aturat el servei i s’ha avisat els Mossos d’Esquadra. Agents de la policia catalana s’han dirigit a l’indret i un cop allà han comprovat que l’home amenaçava amb lesionar-se a ell mateix. Els policies l’han reduït i li han tret el ganivet. El Servei d’Emergències Mèdiques també ha actuat al lloc dels fets.

Mentre ha durat la incidència TMB ha ofert el transport de la Línia L3 de manera parcial, per una banda entre Zona Universitària i la plaça Lesseps i per l’altra entre Vall d’Hebron i Trinitat Nova.

Els Mossos d’Esquadra, de la seva banda, han explicat que han aconseguit reduir l’individu sense que hagués arribat a ocasionar-se lesions.