Els equips de rescat han decidit suspendre les tasques de recerca de l’home que va desaparèixer al mar dissabte al migdia davant del litoral de Barcelona, entre el Fòrum i la platja de la Mar Bella. L’empitjorament de l’estat de la mar i de la visibilitat ha obligat els equips implicats a prendre aquesta decisió cap a les sis de la tarda. La previsió és reprendre els treballs dilluns a partir de les vuit del matí.

Tot i que aquest diumenge els cossos de seguretat i d’emergències han ampliat el radi de recerca mar endins i els Mossos d’Esquadra han activat els drons per, sobretot, explorar els espigons, no ha estat suficient per trobar la persona desapareguda. A causa de les condicions meteorològiques i el mal estat de la mar, el dispositiu s’ha tornat a deixar per a l’endemà.

Arrossegat pel corrent mar endins

Segons la Guàrdia Civil, que és qui finalment lidera el dispositiu, el nedador duia neoprè i se’l va veure enfilat a una boia a la platja de Llevant mentre era empès pel corrent. Malauradament, després va desaparèixer i es creu que el corrent marí podria haver-lo arrossegat mar endins. De moment, no hi ha constància de cap denúncia de desaparició.