Aquest diumenge s’ha reprès el rescat per trobar l’home desaparegut al mar, entre el Fòrum i la platja de la Mar Bella, des de dissabte a les dues de la tarda. Les tasques han començat a les vuit del matí. Ahir el rescat es va haver de suspendre al vespre per la falta de llum. També es va complicar per la visibilitat nul·la i el mar de fons. Aquest matí s’ha ampliat el radi de recerca mar endins i els Mossos d’Esquadra han activat els drons amb, sobretot, tasques centrades en l’exploració d’espigons.

Segons va explicar la Guàrdia Civil, que és qui finalment lidera el dispositiu, el nedador duia neoprè i se’l va veure enfilat a una boia mentre era empès pel corrent. Malauradament, després va desaparèixer. 

El dispositiu desplegat a la zona ha estat ampli des de la tarda d’aquest dissabte: vaixells, helicòpters i submarinistes de diferents cossos de seguretat i emergències com Salvament Marítim, Bombers de la Generalitat, Mossos d’Esquadra, Bombers de Barcelona i agents de la Guàrdia Urbana i la Civil.. De moment, continua sense haver-hi constància de cap denúncia de desaparició.