Un camió i una furgoneta han xocat a primera hora d’aquest dissabte al carrer d’Olesa amb Felip II, a la frontera entre els barris de la Sagrera i Navas. Durant el sinistre, els vehicles accidentats han topat contra el mobiliari urbà de la vorera i han envestit una terrassa d’un bar sense fer ferits. De fet, el camió, força gros, ha quedat encastat entre la terrassa i l’establiment comercial.

Segons fonts municipals, l’accident ha passat a les 8.38 h. En aquell moment, coincidint també amb la pluja d’aquest matí, no hi havia cap consumidor a la terrassa del bar El Chaflán que el camió s’ha endut després de topar amb la furgoneta. Tampoc ha resultat ferit cap vianant a la vorera tot i que uns senyals de trànsit i un semàfor han quedat destrossats.

Campanya de Trànsit amb dos cotxes fúnebres

Aquest accident ha passat en una setmana en què el Servei Català de Trànsit i el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, han anunciat una nova campanya impactant. Dos cotxes fúnebres amb la inscripció “Dalt del cotxe, 0,0” recorreran diferents punts de Catalunya per conscienciar sobre el perill de consumir alcohol drogues i agafar el cotxe. Més del 30 % dels accidents de trànsit els provoca un conductor que ha begut o consumit drogues o psicofàrmacs.