El sorteig del cupó diari de l’ONCE ha repartit aquest dilluns 700.000 euros al barri de Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou, al quiosc situat a l’avingua Diagonal número 3, a l’accés del centre comercial de Diagonal Mar.

Venuts tots els cupons premiats

L’agent venedor en aquest quiosc és Mario García, i va vendre els 20 cupons del premi de dilluns. Cada cupó són 35.000 euros, i García està convençut que el premi ha quedat molt repartit, perquè la majoria de compradors s’enduen un cupó. Recorda que dilluns molta gent va anar al quiosc per comprovar si els havia tocat algun premi pel sorteig extraordinari del Dia de la Mare i van aprofitar per comprar un cupó diari.

Els premiats, gent humil i necessitada

“Són gent humil i també necessitada els qui em compren cupons, gent que s’ha quedat sense feina per la pandèmia, gent gran”, i per això ha explicat García que se sent molt feliç d’haver pogut repartir sort a aquesta gent. En Mario ven cupons des de fa només quatre mesos, des de l’1 de desembre passat. Ara treballa en diversos quioscos, després d’haver estat voluntari de l’ONCE. “A partir d’ara la gent comprarà amb més confiança”, diu satisfet.

La fortuna a Diagonal Mar ha arribat l’endemà del sorteig extraordinari del Dia de la Mare de l’ONCE, en què es van lliurar gairebé 21 milions d’euros en 100 cupons íntegrament a Catalunya.