Operació de la Policia Nacional contra el tràfic de drogues

La Policia Nacional ha detingut sis persones acusades de pertànyer a una organització criminal, tràfic de drogues i tinença il·lícita d’armes. Segons explica la policia en un comunicat, els detinguts formaven part d’un grup que elaborava i distribuïa drogues. En el marc de l’operació, els agents han fet sis entrades a pisos, un dels quals a Barcelona.

La policia explica que la investigació es va obrir arran de diverses informacions que alertaven que un veí de Barberà del Vallès venia substàncies estupefaents. Més tard, van descobrir que també hi havia una altra persona que actuava com a proveïdor i quatre més que també hi col·laboraven.

Un pis “guarderia cuina” a Barcelona

En el marc de l’actuació, es van fer entrades a sis pisos, un dels quals a Barcelona. Segons la policia, aquest immoble estava regentat per una parella i funcionava com a “guarderia i cuina”, és a dir, com a recinte dedicat a l’emmagatzematge i manufactura de substàncies estupefaents.

La investigació va culminar a principis de juny, amb la detenció dels sis presumptes implicats. Com a resultat de les sis entrades i escorcolls, es van trobar 45 plantes de marihuana, 225 grams d’heroïna i més d’un quilo de cocaïna, així com eines per a la manipulació de la droga. També es van intervenir 20.000 euros en efectiu i una pistola simulada.