Tres persones han resultat ferides aquest diumenge al matí en un incendi en un habitatge situat al carrer de la Font del Remei, 15, al Coll. El foc s’ha originat als volts de les set. Una de les persones ferides ha estat traslladada a un centre sanitari amb cremades de primer grau, mentre que les dues restants han estat ateses ‘in situ’ per inhalació de fum.

Fonts municipals han explicat a betevé que el pis ha quedat molt afectat per les flames i que, almenys al matí, els ocupants no hi han pogut tornar. Tot i que el Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB) s’ha activat, finalment no s’ha requerit l’atenció d’aquest servei.

Tercer incendi en un immoble en el que va d’agost

El darrer incendi en un edifici d’habitatges es va produir el 14 d’agost a Horta-Guinardó, al carrer de Florència. En aquella ocasió, tres persones van haver de ser ateses per inhalació de fum. L’anterior a aquest va ser el 10 d’agost al Raval, al carrer d’en Robador. Llavors, un home va patir cremades greus i una dona va ser hospitalitzada en estat lleu per inhalació de fum. 

El darrer incendi mortal en un habitatge va ser el 21 de maig en un bloc proper al Mercat del Besòs, al número 10 del carrer de Catània. Aleshores, malgrat l’espectacularitat de les flames, només hi va haver una persona ferida lleu per inhalació de fum. L’anterior incendi mortal en un habitatge va ser el 3 de maig, al barri de la Marina de Port, a Sants-Montjuïc, on va morir una dona de 89 anys