Les tripulacions de les embarcacions atracades a la Marina del Port Vell i confinades des de l’inici de l’estat d’alarma pel coronavirus s’uneixen a les mostres de suport al col·lectiu sanitari i personal de serveis essencials, i ho fan amb el so de les seves botzines cada dia a les 20 h.

Tripulació confinada

Les tripulacions dels grans iots que es van veure sorpreses per l’estat d’alarma al port esportiu de la Marina del Port Vell es van haver de confinar a les embarcacions i sumen un total de 300 persones.

Cada vespre les botzines dels grans iots ressonen al port durant uns minuts amb la intenció de “transmetre amb la seva força i potència un missatge d’ànim i agraïment al personal sanitari, però també al personal dels supermercats, transport i serveis socials que aquests dies segueixen treballant per garantir el subministrament dels béns de primera necessitat”.

D’aquesta manera, els tripulants confinats se sumen a les mostres de suport i agraïment que protagonitzen cada tarda els ciutadans des dels seus habitatges i balcons però des del mar.

Solidaritat afegida

A més, les tripulacions han portat a terme diferents iniciatives solidàries com la donació de guants i mascaretes que tenien a bord dels vaixells als centres d’atenció primària del barri de la Barceloneta.