La tercera Setmana Jove de les Corts ja està en marxa. Des d’aquest dijous i fins dissabte hi ha programades una trentena d’activitats de tot tipus als Jardins de Magalí. La setmana està organitzada pels serveis públics i entitats que conformen la Taula Jove del districte i que, durant tot l’any, treballen amb els nois i noies d’entre d’12 i 30 anys del barri. L’objectiu del cap de setmana és que els joves surtin al carrer a gaudir, però també que puguin conèixer els recursos que tenen al seu abast.

Activitats per a tots els gustos

El lloc de trobada serà, com en altres ocasions, als Jardins de Magalí, que fins fa poc eren coneguts com els Jardins de les Infantes. Hi haurà activitats a les tardes i als vespres fins divendres i dissabte tot el dia. S’hi faran des de tallers de cuina, dansa, batucada o malabars fins a concursos de cant o de galls i gallines. També es faran vermuts i paelles populars i, dissabte a la nit, serà el torn dels concerts: Bemba Saoco, Plane -la banda guanyadora del concurs de bandes novelles- i un DJ de fi de festa.
Iris Volpe és la coordinadora de la Taula Jove i assegura que la setmana serveix per donar a conèixer totes les activitats que es fan al districte per als joves i adolescents d’entre 12 i 30 anys.

El grup Plane, la banda novella guanyadora

Una de les novetats de la Setmana Jove d’aquest any ha estat la convocatòria del Concurs de Bandes Novelles de les Corts. Els guanyadors han estat el grup Plane que, a banda d’un premi econòmic, podrà participar en el concert de tancament de la Setmana Jove, que serà dissabte.
La Taula Jove de les Corts es reuneix al Centre Cívic Tomasa Cuevas en espera que acabin les obres de construcció del nou espai jove de les Corts, que s’està edificant just al costat.