Diverses finques i establiments dels carrers de València i Girona han passat més de 20 hores sense llum. L’afectació va començar divendres a les sis de la tarda per una fuita d’aigua al carrer de València que va inundar un transformador de la companyia elèctrica. Fins al migdia de dissabte, uns 450 clients han estat sense subministrament, però després han començat a recuperar progressivament la llum a través de la instal·lació de grups electrògens. A les 14.30 h, segons ha informat Endesa, tots els clients havien recuperat la llum.

Grups electrògens provisionals instal·lats

Endesa ha decidit que la via més ràpida per fer tornar la llum a la zona ha estat la instal·lació d’uns grups d’electrògens. Una tasca per la qual cal desplaçar un equip enorme i que ha implicat la participació de la Guàrdia Urbana, ja que s’ha de fer a la via pública.

Amb la instal·lació de la primera caixa ha tornat la llum a part del veïnat, mentre que la segona instal·lació ha estat més complicada ja que la caixa on s’ha hagut de connectar l’altre grup electrogen està molt malmesa i han hagut d’acabar de buidar l’aigua per fer-ne el sanejament necessari.

Treballs llum carrer València