(ACN) Els Mossos d’Esquadra han detingut “in fraganti” dos germans quan estaven robant en un establiment de venda de productes dietètics situat al carrer de Ganduxer. Els dos lladres acumulen 26 antecedents, majoritàriament relacionats amb delictes contra el patrimoni. Amb aquesta detenció s’han resolt deu robatoris amb força comesos entre finals de març i maig als districtes de Sarrià-Sant Gervasi i Gràcia. Un dels dos lladres ha entrat a la presó perquè tenia una ordre d’ingrés pendent.

A través de la central d’alarmes, van avisar els Mossos cap a les 3.30 h de l’1 de maig d’un robatori en un establiment. En arribar, els agents van observar el pany de la porta d’accés de la botiga trencat. Les càmeres de vigilància van registrar les imatges dels lladres abans que s’activés un sistema de fum dissuasiu que té activat l’establiment per evitar robatoris. Això va dificultar que hi poguessin entrar els agents. Tot i així, en van poder identificar i detenir a pocs metres de la botiga els autors. Portaven les eines que havien fet servir prèviament en el robatori, així com diners robats.

Els detinguts, de 43 i 48 anys, van passar a disposició judicial el 3 de maig. A banda del lladre que ha entrat a la presó, l’altre va quedar en llibertat amb càrrecs.