Les mostres de condol encara són visibles a la zona. Espelmes i fotografies recorden el jove que va morir la tarda de dimarts. ALEJANDRO "He venido a poner una vela a ibrahim porque me da mucha pena y más cosas." Tot i la tranquil·litat d'aquesta darrera nit, els veïns reconeixen que estan neguitosos. MARI CARMEN "Yo he estado pendiente de todo. Ha sido un hecho puntual porque nunca ha habido ninguna discusión ni nada." Tot i que arran dels fets ha augmentat la presència policial a la zona, els veïns temen que només durarà uns quants dies. JOAQUINA CASA "Esto va a durar cuatro o cinco dias y luego se van a ir." JUAN LIDÓN "Estos dias sí es más seguro porque está la policia, pero no sólo estos dias , es que tendria que estar todos los dias." Ni la comunitat gitana ni la senegalesa no s'han deixat veure gaire pel lloc dels fets. Tots coincideixen que ha estat un fet puntual i no per racisme. MOUSTAPHA THIAM "Estamos aún nerviosos... Es un gitano con un negro. Un gitano ha matado a un negro, no la raza gitana con la negra." Tot i això, ara seran els treballadors dels serveis socials especialitzats en mediació qui s'encarregaran de tornar completament la normalitat al veïnat.

Diuen que el que va passar va ser un fet puntual i que entre les dues comunitats no hi ha problemes de racisme. En les últimes hores, les entitats senegaleses han estat treballant a fons per calmar els ànims entre els seus compatriotes. I asseguren que la marxa pacífica d’ahir és un bon exemple que s’han aconseguit resultats. Mantenen que a ells el que els interessa és que es faci justícia i que el crim no quedi impune.

Des de la Federació d’associacions Gitanes de Catalunya han mostrat el seu condol a la família de la víctima i ha demanat que no se’ls criminalitzi per l’actitud individual d’una persona. Han demanat, a més, que es creï una plataforma per agrupar les diferents entitats del barri i treballar així per la convivència i cohesió social a la zona.