La marxa, en què han participat ciutadans d’origen senegalès i subsaharià, ha sortit a dos quarts de sis del carrer de Palerm, on es va produir el tiroteig. La marxa ha continuat pel carrer d’Alfons el Magnànim fins a l’encreuament amb el carrer de Llull, on els manifestants han fet una seguda.

Durant la protesta, molts senegalesos han portat fotografies del jove assassinat ahir i han demanat justícia. Tot i que algunes veus s’han alçat contra el col·lectiu gitano, han estat aplacades per la resta de manifestants, que han censurat aquests crits i han procurat posar ordre en la marxa per evitar incidents. A més, durant la manifestació, molts veïns del barri s’han unit al col·lectiu de senegalesos i subsaharians per reinvindicar una convivència en la diversitat cultural.

En el transcurs de la protesta hi ha hagut una forta presència policial, motivada pels aldarulls que dimarts a la nit es van produir al barri després de l’assassinat. Aquest dimecres no ha estat necessària, però, l’actuació dels cossos de seguretat ja que els mateixos manifestants han intentat calmar els ànims i evitar situacions de tensió. La marxa de rebuig per la mort del jove senegalès ha començat a dos quarts de sis i s’ha allargat fins a les set del vespre, quan s’ha llegit un manifest en favor de la convivència al barri, i s’ha fet un minut de silenci.