PERE MONTSERRAT, propietari "Us presento, aquí, el cafè Barcelona. En primer lloc, hem d'agafar l'almívar de caramel i començar a decorar la nostra copa. Ho fem així, aleatòriament, perquè quedi maco. Un dibuix bonic. A continuació, el que farem serà agafar el gelat de vainilla, com si fos una bola, i el posem al fons. A continuació, agafarem la nata d'esprai i farem una bola de nata molt bona, que posarem damunt del gelat de vainilla. El nom del bar és La Queixalada d'en Marcelino. El carrer és el carrer de Fresser, 128, i es troba al Camp de l'Arpa. I, per últim, el que farem és deixar caure tot el cafè exprés i que vagi banyant tots els ingredients que hem fet. Nosaltres, els avis, van començar l'any 29. A continuació, van seguir els meus pares i ara, com a tercera generació, ho hem agafat jo i la meva germana. Ens hem especialitzat en el món del cafè. I aquí teniu el cafè de Barcelona. Ens hem especialitzat en el cafè art, en les receptes de cafè. Aproximadament, tinc un receptari d'unes 80 o 100 receptes de combinats de cafè diferents. N'hi ha un parell, la més emblemàtica, que és la primera que és el cafè Barcelona. La que ara també està tenint bastant èxit és la del cafè Leo Messi i la que tinc del cafè català, que la particularitat que té és que s'ha de prendre en porró. La barreja del licor de crema catalana, cafè i canyella i, a partir d'aquí, va sortir un combinat divertit".