Més de 40 entitats de la Sagrada Família han sortit al carrer aquest dissabte al migdia per mostrar al barri quina és la seva activitat. S’han situat al tram del carrer de la Marina que hi ha just davant del temple d’Antoni Gaudí, entre Provença i Mallorca. Josep Maria Sanz, de la coordinadora d’entitats Sagrada Família, explica que l’objectiu és aprofitar el carrer de la Marina, que “per dinamitzar el teixit associatiu del barri” de manera que “no expulsin la gent que hi treballa, que hi viu”. Les entitats han agraït la iniciativa perquè, afirmen, els és molt difícil donar-se a conèixer.

És la primera vegada que es fa aquesta mostra d’entitats a la Sagrada Família i la ubicació no ha estat casualitat perquè un dels objectius és recuperar aquest carrer, ocupat habitualment per turistes que visiten la basílica. Amb la fira, els veïns s’han volgut apoderar de l’espai en el marc de Les Festes de Tardor de la Sagrada Família, que s’allargaran fins dijous, 25 d’octubre.

La mostra d’entitats se celebra la mateixa setmana en què Ajuntament i la Junta Constructora de la Sagrada Família han anunciat millores a l’entorn del temple.