Barcelona ha il·luminat aquest dijous, 19 d’octubre, alguns dels edificis més emblemàtics de la ciutat per commemorar el Dia Mundial contra el Càncer de Mama. Enguany el lema és “Amb tu, donem la cara contra el càncer de mama”.

Quins edificis s’han il·luminat?

Els diferents edificis de la ciutat que s’han adherit a la campanya han lluït el color rosa en tres moments diferents d’aquest divendres a la tarda:

A les 19 h: fonts

– les Fonts Bessones de la plaça de Catalunya

– la font de Diana (Gran Via amb Roger de Llúria)

– la font del passeig de Gràcia amb Gran Via

A les 20 h: edificis

L’Ajuntament de Barcelona, la basílica de la Sagrada Família, el Palau Robert, la Casa Batlló, El Molino, El Corte Inglés de Diagonal, el Centre Comercial la Maquinista, el centre comercial Diagonal Mar, el Grup Manchón, el restaurant ABaC, l’Hotel Omm, el Palauet Living, el Claris Hotel, el Monument Hotel, l’Hotel Condes de Barcelona, l’Hotel Espanya, l’Antiga Fàbrica Damm, la Fàbrica Damm del Prat de Llobregat, la Fundació Suñol, l’RDCE Stadium i el DiR Up&Down.

A les 21 h: Montjuïc

la Font Màgica de Montjuïc i les cascades: la il·luminació s’ha fet entre els espectacles de llum i so que hi ha programats habitualment.

La prevenció, l’objectiu més important

El Dia Mundial contra el Càncer de Mama serveix, sobretot, per conscienciar de la importància que té la prevenció d’aquesta malaltia a través de les mamografies. Aquesta iniciativa de l’Associació Espanyola contra el Càncer forma part de les diverses accions que aquesta entitat fa al llarg de l’any. L’objectiu és doble: d’una banda, aconseguir finançament per poder tractar els pacients i, de l’altra, donar acompanyament als qui pateixen aquesta malaltia i a les seves famílies.