Totes les persones que es diguin Jordi, Jordina, Jorge i Georgina tindran entrada lliure al recinte sense reserva prèvia. Es tracta d’una tradició del temple que es va deixar de fer durant la diada de Sant Jordi del 2016. Dos anys després, la basílica recupera aquest costum.

Els que tinguin un altre nom també tindran una oportunitat per accedir al temple en una visita guiada a porta tancada. Es tracta d’un concurs a través d’Instagram que es fa entre l’11 i el 15 d’abril. Tots aquells que responguin correctament a una pregunta publicada a la xarxa social entraran en un sorteig per aconseguir una entrada doble. Els guanyadors podran veure el temple en una visita guiada exclusiva el diumenge 22 d’abril a les 20.30 h. A més, també rebran una rosa i un llibre.

Sant Jordi envoltat de roses

Tots aquells que visitin el temple durant la diada també podran veure l’estàtua de Sant Jordi obra de Josep Maria Subirachs decorada amb roses vermelles al balcó del Juvé. El patró de Catalunya és l’únic sant present a la nau central de la basílica i té una altura de 8,5 metres d’alçària.