Segons el membre de la Coordinadora Mejía Lequerica, Joan Hernández, tots els beneficis que obtindrà el Barça gràcies a l’Espai Barça i la remodelació del Camp Nou no tindran un retorn proporcional als barris de l’entorn. “El Barça tindrà un benefici immens amb els restaurants, oficines, botigues, etc., mentre que els veïns només tindrem problemes, amb obres i carrers aixecats”.

Per la seva banda, la presidenta de l’AV de l’avinguda de Xile, Marta de Prats, ha retret al Barça i el govern municipal que vengui el projecte aferrant-se en els 32.000 metres quadrats d’espai públic que guanyarà Les Corts: “Ara ja hi podem entrar, no hi ha ningú que ens ho prohibeixi”, ha dit.

Més aparcament per als veïns

El projecte de remodelació de l’entorn del Camp Nou també comportarà canvis en la mobilitat. Una de les actuacions més destacades serà el soterrament de l’aparcament per a socis. En aquest sentit, alguns veïns han reclamat als micròfons de betevé que un paquet de places es destinin a ells, ja que és complicat aparcar al barri.