accident gran via barcelona

(ACN) Els Mossos d’Esquadra investiguen una baralla entre cinc persones aquesta nit al passeig d’Urrutia, al districte de Nou Barris de Barcelona, on un dels involucrats ha tret una arma i ha disparat trets. La policia va rebre un avís mitjançant el 112 i testimonis presencials van explicar que havien sentit “diversos trets” cap a les 11 de la nit. Alguns dels participants en la baralla, inclòs el presumpte autor dels trets, van marxar del lloc dels fets.

El cos policial ha obert una investigació per esclarir l’incident, que ha acabat sense ferits. De moment, els Mossos desconeixen si es tracta d’una arma real o de fogueig. Els primers indicis assenyalen que eren persones que es coneixen, segons fonts properes al cas. Les mateixes fonts apunten que no hi ha voluntat per part dels afectats de presentar denúncia.

Baralles amb intercanvi de trets a Barcelona

El darrer tiroteig a la ciutat es va produir el 4 d’octubre al barri de Santa Caterina. Els fets van passar de matinada a la plaça de la Llana i, com a resultat, hi va haver tres detinguts i una persona va resultar ferida de bala al peu. Les baralles anteriors amb intercanvi de trets a l’àrea de Barcelona van ser amb pocs dies de diferència al barri de la Mina. La primera, el 8 de setembre, va acabar amb una persona ferida al braç i la segona, el dia 12, no va deixar ferits però es van localitzar diversos casquets de bala a terra.