agents urbana es retroben amb la Nancy, la dona que van salvar

La Nancy és una veïna que el març passat va patir una aturada cardiorespiratòria a l’avinguda del Paral·lel. Una patrulla de la Guàrdia Urbana que estava per la zona va aconseguir reanimar-la utilitzant el desfibril·lador del cotxe. Fa uns dies, després d’estar un mes en coma, la Nancy es va retrobar amb “els seus àngels”, els tres agents que li van salvar la vida.

L’Oscar, el Jaime i el José Antón són els tres agents que patrullaven per la zona quan la Nancy va perdre el coneixement. Tot i que la persona que acompanyava la Nancy va trucar al 112, la patrulla hi va arribar abans perquè hi era a prop. Els agents van posar en pràctica les compressions toràciques, i van utilitzar el desfibril·lador (DEA) i l’equip de ventilació. Gràcies a això el SEM va poder estabilitzar-la.

Retrobament emotiu

Després de recuperar-se completament, la Nancy ha conegut els tres agents que van aconseguir salvar-li la vida. En una piulada a Twitter, la Guàrdia Urbana ha compartit el vídeo en què la veïna agraeix als agents la seva tasca: “Li dono gràcies a Déu per haver-me posat uns àngels com vosaltres”, repeteix emocionada.

199 vehicles equipats amb desfibril·ladors

Aquest és un dels 15 casos en què els equips del cos han fet ús d’aquests dispositius o han posat en marxa tècniques de reanimació cardiopulmonar des de principis d’aquest any.

En aquest sentit, 199 vehicles del cos ja disposen de DEA, així com les 10 unitats territorials i tots els equipaments (les unitats de platges, la Unitat Muntada, etc).