Travessera Corts

El pas per la vorera ja està lliure a la travessera de les Corts, a l’altura del número 270. El districte ha fet enretirar els sis contenidors que es van col·locar amb el nou contracte de neteja en un punt molt freqüentat per vianants, a tocar d’un gran complex d’edificis i al mig d’un camí escolar. L’espai a la vorera quedava molt estret i també era insuficient per llençar-hi la brossa. Ara, se’ls busca una altra ubicació.

El districte de les Corts ha pres la decisió de retirar els contenidors davant les queixes i peticions veïnals. La intervenció s’ha fet efectiva abans que s’hagi decidit la nova ubicació, que depèn del Servei de Neteja i Gestió de Residus.

La vorera de la travessera de les Corts, 270, lliure de contenidors

Dividir els contenidors, possible solució

El districte ha demanat al Servei de Neteja i Gestió de Residus que busqui una alternativa per a aquests contenidors però encara no se sap on ni quan es col·locaran. Estudiaran la millor manera de posar-los, tenint en compte que és una zona amb molta densitat de població. Depenent de les necessitats que detectin a la zona, els posaran dividits, en lloc de ser un grup de sis elements.

Ubicació desencertada, segons el veïnat

Els veïns s’havien queixat del desencert en la ubicació dels sis contenidors, que s’havien situat en un lloc de pas molt freqüentat. Eren davant de la sortida d’un dels edificis més grans del barri de les Corts, de camí a una escola, un gimnàs i un parc.