El proper dimarts, 16 de gener, començarà la reforma integral de les àrees de joc infantil situades a la plaça del Doctor Letamendi, a l’Antiga Esquerra de l’Eixample. Un dels objectius de la reforma és evitar el pas freqüent de bicis i patinets, que segons l’Ajuntament, actualment generen situacions d’inseguretat per als vianants que hi passen i també per als infants que juguen en aquest espai.

Per resoldre aquest conflicte viari, es col·locarà mobiliari a la plaça i també senyalització on s’indicarà que les bicis i els patinets han de circular pel carril lateral de la plaça, i no pel centre.

A la fotografia inferior, s’aprecia com quedarà la plaça un cop acabi la reforma

La reforma també preveu plantar arbrat, però això no es farà fins que finalitzin les restriccions per la sequera. A més s’incorporarà senyalització en la qual s’indicarà lobligació de dur els gossos lligats.

Projecte guanyador als pressupostos participatius

L’arranjament de l’espai de jocs de la plaça és un dels projectes guanyadors del programa de pressupostos participatius a l’Eixample i té com a objectiu fer més verda i jugable la banda muntanya de la plaça. L’actuació s’allargarà fins al mes de març i suposarà una inversió de 300.000 euros.