preparat selectivitat

Has de fer la Selectivitat 2024 i vols posar a prova els teus coneixements? A la xarxa hi ha diversos recursos en línia i aplicacions que et posaran més fàcil la preparació dels exàmens de les PAU a Catalunya. T’ajudaran a veure quins són els teus punts forts i quins aspectes del temari has de repassar per treure la millor nota a les proves d’accés a la universitat. Pren nota d’aquestes eines i comença a preparar-te la selectivitat 2024!

Prepara’t les PAU des del mòbil amb Let’s EBAU

Let’s EBAU és una aplicació mòbil gratuïta amb més de 5.000 preguntes obertes. Amb aquesta eina, que s’estructura per assignatures, podràs escollir en quina comunitat autònoma t’examinaràs. A partir d’aquí, tria una matèria i comença a avaluar els teus coneixements.

Podràs jugar contra el mòbil o amb altres alumnes!

Let's EBAU selectivitat 2022
imatge: letsebau.es/

Exàmens i correccions de la selectivitat a betevé

A betevé pots trobar tots els enunciats i les correccions dels exàmens de la selectivitat 2023, classificats per temàtiques. A més, tens la possibilitat d’autoavaluar-te i posar a prova tot el que has après amb les PAU que van fer els aspirants a universitaris des del 2019.

Posa’t a prova, amb l’eina d’Universitats

La Generalitat també et dona un cop de mà a l’hora de preparar-te els exàmens de la selectivitat amb l’eina Posa’t a prova. És una aplicació interactiva, amb preguntes tipus test, que et permet triar la matèria i el nombre de qüestions que vols respondre.

És molt fàcil d’utilitzar i, a més, disposa d’una opció per calcular les ponderacions de cada assignatura.

Posa't a prova selectivitat 2023

La selectivitat, el perfil d’instagram per practicar les PAU

El perfil d’Instagram @laselectivitat acumula més de 41.000 seguidors i ja s’ha convertit en una de les eines clau per consultar apunts de la selectivitat i consells pràctics per enfrontar-se a les proves.

També podràs veure com serà cada examen i practicar amb els d’anys anteriors.