Lets ebau selectivitat 2022

Els aspirants a universitaris aprofiten els últims mesos abans de la Selectivitat 2023 per estudiar i preparar els exàmens de les PAU a Catalunya. Ara, els estudiants disposen d’una nova eina per aprendre jugant. És Let’s EBAU, una aplicació mòbil gratuïta creada per José Manuel Vila, professor de la Universitat Rovira i Virgili. Descobreix com funciona i comença a posar a prova els teus coneixements!

Let’s EBAU: prepara la selectivitat amb altres estudiants

Let’s EBAU s’estructura per assignatures i conté preguntes de les quatre matèries troncals i les 11 específiques de la selectivitat. Per començar a avaluar el seu aprenentatge, l’estudiant només ha d’escollir en quina comunitat autònoma farà les proves de la selectivitat. A partir d’aquí, elegeix l’assignatura i tria si vol jugar amb el mòbil o amb altres alumnes.

A més, segons explica el creador de Let’s EBAU a Europa Press, l’aplicació conté un mode estudi amb 700 preguntes obertes. Per exemple, l’eina planteja a l’estudiant un problema de matemàtiques que l’aspirant a universitari ha de desenvolupar.

Let's EBAU selectivitat 2022
imatge: letsebau.es/

Let’s EBAU, una aplicació gratuïta amb més de 5.000 preguntes

“Donar un valor afegit a l’ús que fan els alumnes del mòbil”. Així és com Vila va tenir la idea de crear Let’s EBAU. Aquesta aplicació gratuïta, amb més de 5.000 preguntes, té un doble objectiu. D’una banda, vol millorar els coneixements de l’alumnat i millorar la seva confiança per afrontar-se a les PAU i, de l’altra, posar a l’abast de l’estudiant tota la informació sobre les diferents titulacions.

L’app està disponible tant per a telèfons mòbils amb sistema operatiu iOS com per a Android.