Les obres de pavimentació del passeig central de la rambla de Catalunya es faran per trams per tal de perjudicar el mínim els comerciants i restauradors. Es començarà per la part més alta, des de la Diagonal, i s’anirà baixant fins a l’altura de Gran Via.

De dilluns a divendres s’hi faran obres per reparar les vores del guals, per treure els enclavatges d’antigues terrasses i per arranjar els escocells dels arbres. Els dissabtes i diumenges serà quan els operaris faran els treballs d’asfaltat. Les obres obligaran a reduir a un sol carril el trànsit dels carrers transversals afectats en cada fase.

El projecte de renovació del paviment costarà 425.000 euros i també inclou substituir vorades, senyals i bancs en mal estat. L’Ajuntament ha arribat a un acord amb veïns i comerciants per tal de tenir enllestides les obres el 24 de novembre. D’aquesta manera, la rambla de Catalunya estarà a punt abans de l’encesa de les llums de Nadal i de la Barcelona Shopping Night.

En paral·lel, l’Ajuntament ha acordat amb representants del Gremi de Restauradors i d’associacions de comerciants i veïns crear un grup de treball per definir els criteris de la nova ordenació singular de terrasses que s’establirà a la Rambla, després que entri en vigor la nova ordenança de vetlladors, que ara està en tramitació.