incendi quadre elèctric

Quatre persones han estat ateses per inhalació de fum en un incendi al carrer de la Riera de Cassoles, número 8, al barri de la Vila de Gràcia. El foc es va originar aquest dijous a la tarda i segons els Bombers de Barcelona va començar a la connexió del servei de la llum i els comptadors del bloc de pisos.

Fins al lloc dels fets s’hi van traslladat set dotacions dels Bombers, efectius del SEM i també de la Guàrdia Urbana. Les quatre persones ferides van ser ateses “in situ” i no va caldre traslladar-les a cap centre sanitari.

Imatge: Bombers de Barcelona

L’últim incendi, l’11 de setembre

El darrer incendi en un bloc d’habitatges del qual betevé ha tingut coneixement a la ciutat va ser l’11 de setembre en els baixos d’un edifici del carrer de Piquer, al Poble-sec. Pocs dies abans, l’1 de setembre, un local de kebabs del carrer dels Tallers, al Raval, es va incendiar. Unes setmanes abans, el 8 d’agost, una dona va ser atesa per inhalació de fum en un habitatge del Guinardó, i el 30 de juliol un altre foc, en aquest cas a Sant Andreu, va provocar la mort d’una dona de 90 anys. Altres accidents amb conseqüències greus a Barcelona van ser el 10 de maig, quan va morir un home de 60 anys a l’avinguda de Josep Tarradellas, o el 13 de febrer, quan un foc a l’Hotel Coronado del Poble-sec va causar la mort d’un home de 44 anys