Foto: Tot Barcelona

Els Bombers de Barcelona han extingit un incendi que ha afectat, aquest diumenge a la tarda, el número 14 del carrer de Piquer, al Poble-sec. L’incendi, que ha avançat el ‘TOT Barcelona’, l’ha provocat una petita explosió de bateries als baixos de l’edifici, segons ha informat l’Ajuntament. També ho corroboren els veïns, que asseguren que el local s’utilitzava per carregar trixis. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat prop d’una desena de dotacions de bombers i no hi ha hagut ferits. L’edifici tampoc no ha sofert dany estructurals.

Incendis en locals de càrrega de trixis

Aquesta no és la primera vegada que s’incendia un local on es carreguen trixis. De fet, se’n han produït diversos en els darrers mesos, fins i tot amb víctimes mortals. Darrerament, a més, l’Ajuntament també ha intensificat les inspeccions d’aquests locals.

Altres incendis a Barcelona

El darrer incendi del qual betevé ha tingut coneixement a la ciutat va ser l’1 de setembre en un local de kebabs del carrer dels Tallers, al Raval. Unes setmanes abans, el 8 d’agost, una dona va ser atesa per inhalació de fum en un habitatge del Guinardó, i el 30 de juliol un altre foc, en aquest cas a Sant Andreu, va provocar la mort d’una dona de 90 anys. Altres accidents amb conseqüències greus a Barcelona van ser el 10 de maig, quan va morir un home de 60 anys a l’avinguda de Josep Tarradellas, o el 13 de febrer, quan un foc a l’Hotel Coronado del Poble-sec va causar la mort d’un home de 44 anys