Una cinquantena de persones s’han concentrat al barri de la Barceloneta per protestar contra una parada que ha instal·lat el partit d’ultradreta Vox al passeig Marítim amb informació electoral. La mobilització ha estat convocada per diverses entitats del barri com la Plataforma en defensa de la Barceloneta o el Sindicat de l’Habitatge amb el lema: “Vox fora de la Barceloneta”.

Carpa de Vox a la Barceloneta

En un primer moment, els manifestants ha intentat accedir a la carpa des del passeig Marítim de la Barceloneta, on els Mossos d’Esquadra els han encapsulat. Tot seguit, han desistit i s’han traslladat a la part oposada, entre els carrers del barri, però tampoc han pogut arribar al seu objectiu. En aquest punt, concretament al carrer de Baluard, el Sindicat de l’Habitatge ha denunciat a les xarxes que s’han produït càrregues policials per contenir la protesta.

Fonts dels Mossos d’Esquadra han informat que han fet algunes identificacions dels veïns que s’han mobilitzat perquè la protesta no havia estat prèviament notificada.