En una de les voreres de la plaça d’Urquinaona, a la cantonada amb el carrer de Fontanella, ha aparegut aquesta setmana un mosaic signat per Ememem. Les rajoles de colors ja han cridat l’atenció de molts vianants que han passat per aquesta plaça cèntrica de la ciutat. Precisament, a Urquinaona encara són visibles trams de vorera sense llambordes com a conseqüència de la nit d’aldarulls del 18 d’octubre.

En aquesta intervenció artística només s’hi poden llegir dues inscripcions. Al centre, “Aquí jau un clot” i en una cantonada, la signatura de l’autor, Ememem.

Ememem és un artista urbà que no dona cap pista de la seva identitat. A les seves xarxes només explica que va començar a reparar voreres el 2016 i que prové de Lió. Dimarts passat va anunciar a les xarxes que es trobava a Barcelona i ho argumentava dient que “amb totes aquestes manifestacions, caldran tiretes per a voreres”, tal com anomena els seus mosaics.

La de la plaça d’Urquinaona no és l’única intervenció que ha deixat Ememem a Barcelona. També se n’ha vist un mosaic a la ronda de Sant Antoni.