Per primera vegada, el Palau de la Generalitat fa tres dies de portes obertes per l’inici de l’any nou. Les visites han començat aquest dimecres i es repetiran el 3 i 4 de gener, entre les 16 h i les 21 h. Així ho ha anunciat el govern català a través de Twitter:

Durant la visita, es podran veure algunes de les interioritats del Palau, com la restauració del paviment de la Sala dels Tarongers. Fins ara, les visites sense necessitat de concertar cita només es feien per Sant Jordi (23 d’abril), la Diada Nacional (11 de setembre) i la Mercè (24 de setembre). El mes d’abril passat, hi van anar més de 8.000 persones.

Durant aquestes dates nadalenques, però, i abans del Cap d’Any, el Palau ja va fer tres altres dies de portes obertes, tal com va anunciar a Twitter el president de la Generalitat, Quim Torra:

Una altra opció per conèixer el Palau de la Generalitat és fer-ho el segon o el quart cap de setmana de cada mes. Per a aquestes trobades, però, cal concertar cita. És gratuït i hi ha un servei de guia.